MOST ÉRKEZETT: A döbbenet kiült mindenki arcára attól, ami történt ezzel kisfiúval és nagymamájával ebben a magyar faluban.. A legrémisztőbb dolog, amit valaha átélhetsz:


Rémisztő, mégis tanulságos dolog történt ebben a magyar faluban: Egy 8 éves kisfiú a 72 éves nagymamájával volt otthon Dégen, ahol ország-várost játszottak. A gyerek mamája azonban az egyik pillanatban hátradőlt a székkel, és nem kelt fel. A kisfiú egy másodpercre sem vesztette el a lélekjelenlétést, így tárcsázta a segélyhívót. A telefonos instrukciók alapján az unoka megvizsgálta a nagymamáját, aki már nem lélegzett, így újraélesztésbe kezdett.
Ezt követően az utcára sietett, ahol leintett egy autóst, aki készséggel rohant a fiú segítségére, hogy közösen megmentsék a néni életét. Végül megérkeztek a mentők a helyszínre, akik emelt szinten folytatták az újraélesztést. Nem sokkal később a mentőhelikopter személyzete is becsatlakozott, akik a beteget a székesfehérvári hemodinamikai laborba szállították szívkatéteres beavatkozásra – számolt be róla Merész Márton, a magyar légimentők szakorvosa a Facebook-oldalán. Forrás

AKTUÁLIS:

Főoldal