Krausz Gábor úgy kiosztotta a nőket lekövérező Schobertet, hogy egy óra alatt többezren gratuláltak neki! EZT figyeljék: - Igaza van??!


Krausz Gábor kiosztotta a nőket évek óta lekövérező Schobertet. Schobert Norbi szerint a házasságok azért mennek tönkre, mert a nők elcseszik és nem fogynak le szülés után A férfiak ugyanis nem tudnak megkívánni egy nőt, aki felszedett némi pluszkilót. Sok embert érthetően kiakasztott gondolatmenetével, Krausz Gábor is köztük volt.
A sztárséf Instagram-posztban fejtette ki dühös véleményét, kicsit sem finomkodott a jelzőkkel: Ezúton szeretnék elnézést kérni minden nőtől azért, amit ez hímsoviniszta, nárcisztikus f@szkalap kiböfögött két lowkarb kakaósl@fasz között. Kikérem magamnak és azt hiszem valamennyi férfitársam nevében, ez csupán egyetlen degenerált ember megnyilvánulása, amivel nem tudok azonosulni és azt hiszem ezzel nem vagyok egyedül. Szégyen, hogy egyáltalán van olyan lény, aki így gondolkozik. Ha pedig mégsem és csak figyelemfelkeltés, akkor pedig még nagyobb gyászfasz.
Férfiként, apaként, EMBERKÉNT kikérem magamnak! Schobert Norbi szerint a házasságok azért mennek tönkre, mert a nők elcseszik és nem fogynak le szülés után most csinálta a videó második felvonását videó:

AKTUÁLIS:

Főoldal