Két kiló disznóhús és 12 ezer forint miatt kellett meghalnia a 69 éves Jolánka néninek.. 50 késszúrással végzett vele EZ a fiatalember.. Milyen büntetést érdemel?! - RÉSZLETEK:


Emberek! Ezt az elkövetőt SOHA többé nem szabad kiengedni a társadalomba! A 69 éves Jolánka néni gyilkosa nem kevesebb mint 55 alkalommal szúrta meg az idős nőt, mielőtt elvágta annak torkát és rágyújtotta a házat. A 25 éves férfi nem távozott üres kézzel: 2 kiló disznóhús és 12 ezer forint volt a zsákmánya. Ennyiért kellett meghalnia egy ledolgozott, kemény és boldog élet után Joli néninek. A származásáról, atnikumáról tényleg nem is szeretnénk már mondeani semmit, mert ez csak olaj lesz a tűzre és újra teret enged a sajnos néha valóban jogos sztereotípiáknak.
A gyanúsított 25 éves szintén encsencsi férfiről már az elfogását követően kiderültek fontos dolgok: például az, hogy hetekkel azelőtt kis híján agyonverte szomszédasszonyát, aki azóta is az életéért küzd, illetve egy korábbi betörés alkalmával baltával fenyegetőzve támadta rá a ház tulajdonosára. Azóta a gyanúsított férfit többször is kihallgatták, és bár a gyilkosságot egyelőre tagadja, újabb információk láttak napvilágot az üggyel kapcsolatban. Jolánka néni gyilkosa ugyanis a helyszínéről nem távozott üres kézzel: 2 kiló disznóhús és 12 ezer forint volt a zsákmánya. Az előbbit megtalálták a férfi lakásán, a meggyilkolt nő vérével borítva. Továbbá kiderült az is, hogy nem kevesebb mint 55 alkalommal szúrta meg az idős encsencsi asszonyt a gyilkos, csak ezt követően vágta el áldozata torkát, bár azt sem akárhogyan, hanem “fültől-fülig”. Majd a nyomok eltüntetésének reményében rá is gyújtotta a brutálisan meggyilkolt nőre a házat. Mindössze azzal nem számolt, hogy az utcában térfigyelő kamerák vannak elhelyezve: ezek pedig rögzítették a gyanúsított férfit. A Tények riportja szerint, az állítólagos gyilkosnak nem ez volt az első nem “látogatása” az asszonynál: már több alkalommal is tulajdonított el az idős asszony lakásáról kisebb-nagyobb értékeket, aki ezt sejtette is, hiszen feltűnt neki, hogy hiányoznak egyes dolgai, de feljelentést nem mert tenni. A férfi hajmeresztő történettel állt elő a rendőröknek a kihallgatás során, ugyanis azt próbálta meg bemesélni nekik, hogy neki semmi köze nincs a történtekhez. Sőt, állítása szerint pedig azért találták meg lakásán a véres bankjegyeket, mert két – számára is ismeretlen- férfi erőszakoskodott vele a lakásán, ők sózták rá a terhelő bizonyítékokat. Innen üzennénk az elkövetőnek! Ne magyarázkodj sületlenségeket a rendőröknek, legalább a tetted felelősségét vállald már, ha már arra ennyire “tökös” voltál, hogy kioltsd egy idős, védtelen néni életét! Forrás

AKTUÁLIS:

Főoldal