Hoppá! Itt a drámai fordulat! Ez ennyi volt! Schobert Norbi felesége nem bírta tovább. - Rubint Réka megdöbbentő közleményben tudatta az országgal:


Schobert Norbi és Rubint Réka méltán hazánk elismert és kedvelt párosa, hiszen bár már közel tíz éve házasok, még mindig úgy rajonganak egymásért, mint amikor megismerkedtek. A sok elfoglaltság ellenére sem hanyagolják el sem egymást, sem pedig gyermeküket. Ám volt egy időszak, amikor házasságuk olyan komoly válságba került, hogy Réka elhagyta a közös otthont, és azt mondta férjének, hogy csak akkor tér vissza hozzá, ha kiélvezi magát.
A házaspár többek között erről is őszintén beszélt a TV2 Aktív című műsorában, ahol Norbi a hibáit is beismerte. A betegséggel kezdődött a rossz: A betegség indította el a rosszat A fitneszguru elmesélte, hogy két évvel ezelőtt kezdődtek a gondok, amikor kiderült, hogy veleszületett szívbillentyű-rendellenessége van. Az orvosok gyógyszereket javasoltak neki, és lebeszélték a sportolásról, Norbi azonban mindkettőt visszautasította, pedig figyelmeztették, ha nem vigyáz, akkor meg kell majd operálni! Amikor Norbi súlyos betegségéről értesült, Réka nem titkolta el, hogy összetört. Az első gondolata az volt, hogyan fogja elmondani két gyermekének, ha az édesapjukkal esetleg megtörténik valami, ám néhány nap múlva összekapta magát - ám ekkor Norbi zuhant mélyre.
Ivott és csajozott: Az egészséges életmód hűséges követője inni és flörtölni kezdett, és bár azt nem árulta el pontosan, hogy megcsalta-e feleségét, szavai alapján sejthető, hogy nem utasította el a rajongó nők közeledését. Felesége ekkor úgy döntött, hogy férje kezébe adja házasságuk sorsát, és otthagyta a családi fészket. Réka hozzáfűzte, a legnehezebb éppen az volt, hogy megértse párját, hiszen Norbi egyrészt görcsösen ragaszkodott a családjához, másrészt 38 évesen rátört a kapuzárási pánik, és ez annyira megfélemlítette, hogy kockára tette volna mindazt, ami fontos számára. Forrás

AKTUÁLIS:

Főoldal