Hoppá! Itt a drámai fordulat! Ez ennyi volt! Beigazolódott, amit eddig is sejteni lehetett: - Várkonyi Andrea megdöbbentő közleményben tudatta az országgal:


Furcsa pletyka kelt szárnyra a napokban! A pletyka szerint másfél évnyi házasság után Várkonyi Andrea elköltözött Mészáros Lőrinctől. A pletyka akkor kapott szárnyra, amikor kiderült, hogy Andrea egy nagyon drága balatoni ingatlan tulajdonosa lett.
Balatonfüreden, nem messze a parttól egy luxusapartman legfelső emeletén vásárolta meg Andi a sógorától háromszáz millió forintért. Vagyis, ennyiért vette három éve a férje testvére. Az biztos, hogy most már Andrea a tulajdonosa a luxuslakásnak. Ennyi volt? Várkonyi Andrea elköltözött Mészáros Lőrinctől?! Mészáros úr ugyanolyan szerelmes Andiba, mint hajdanán volt. Továbbra is lesi minden kívánságát, és a tenyerén hordozza őt. Viszont Andrea egy intelligens nő, és a többi, hirtelen meggazdagodott hírességgel ellentétben ő abszolút hallgat a magánéletéről.
Olyannyira, hogy már tíz hónapja nem használja a közösségi oldalait sem. Nincsenek fotók a külföldi útjaikról, vagy a legújabb, méregdrága ruháiról. Azt sem verik nagy dobra, hogy most éppen hol nyaralnak, és mindaddig ez jótékony homályban is marad, amíg nem kerül az útjukba egy hazánkfia, aki gyorsan lesifotót készít róluk. Állítólag nem költözött el Andi a férjétől. A férjével közösen működtetett cégen nem igazán jövedelmezőek. Andi saját vállalkozása, ami sok pénzt hoz a konyhára. Forrás

AKTUÁLIS:

Főoldal