Hoppá! ITT a nap híre! Döbbenetes bejelentés: Végre meglépte Stana Alexandra és Marics Peti! Ezzel a közös fotóval árulták el a nagy hírt! Rengetegen gratulálnak nekik!


Beindultak a gratulációk és a jókívánságok! Még mindig óriási érdeklődés és nagy figyelem kíséri Stana Alexandra és Marics Peti minden közösségi médiában megjelenő posztját. A páros elképesztően jól menetelt a Dancing with the Starsban, leszögezhető, hogy mindketten igen sikereres évet zártak, annak ellenére, hogy Szandinak azért nemcsak a jóból, hanem a rosszból is kijutott, hiszen véget ért kétéves kapcsolata Meggyes Dáviddal.
A szakítás híre még inkább felbolygatta az állóvizet, és beindította - vagyis inkább folytatta - a találgatásokat, mi szerint talán Marics Petinek is köze lehetett a dologhoz. Tény, hogy amióta együtt táncoltak, rengetegen akarják őket összeboronálni. Egyelőre se megerősíteni, sem tagandi nem akarják a dolgot, tehát azt, hogy mi van Alexandra és Marics Peti között, nem tudni, mindenesetre most vele mosolyog egy fotón. Már biztos, hogy élete egyik legjobb éve volt. „Köszönöm 2023, hogy ilyen varázslatos év voltál, megannyi lehetőséget adtál, vezettél az utamon és színes emlékekkel töltötted meg a tárhelyem! Hálás vagyok érted! Kíváncsian várom mit tartogatsz 2024! Boldog Új Évet Mindenkinek! Köszönöm, hogy vagytok" – írta a Dancing with the Stars táncosnője a közösségi oldalán, aki nagyon büszke arra, hogy Marics Peti volt a partnere a műsorban. Követőiknek hiányoznak, nem felejtették el őket. Forrás

AKTUÁLIS:

Főoldal