HATALMAS BOTRÁNY! Ezért vált el?! Balogh Edina és Szabó Simon összejöttek a Farm VIP-ban?! Most megszólaltak a kapcsolatukról és a következő döbbenetes bejelentést tették:


Balogh Edinán és Szabó Simonon a műsorban is látszott, megkedvelték egymást. Több lehet köztük a barátságnál. A Farm VIP negyedik évadában Balogh Edina és Szabó Simon mindketten a pirosak csapatát erősítették. A képernyőn keresztül is látszott, ahogy teltek a napok, egyre jobban megkedvelték egymást, most viszont felreppent a pletyka, több alakult ki köztük, mint barátság. Rengeteg nézői komment érkezett különböző fórumokon a témában, sokan már a játékok során elkapott gyengéd pillantásokból, simogatásokból is tudni vélték, mélyebb érzelmekről lehet szó. Balogh Edina és Szabó Simon:
A Blikk értesülései szerint a színész és a Barátok közt egykori Kingája ismerkednek egymással. Bár utóbbit megkeresték mindezzel kapcsolatban, nem kívánt nyilatkozni, Szabó Simon viszont a Story magazinnak megszólalt a kapcsolatról. - Nem fogom letagadni, hogy Edinával tényleg nagyon összebarátkoztunk. Sokáig össze voltunk zárva, és a Farmon megismertem az ő lényét, személyiségét. Kialakult köztünk egy nagyon szoros kapcsolat, - de azt mindenkinek a fantáziájára bízom, hogy ez pontosan mit jelent - fejtette ki. Balogh Edina egyébként 2023 októberében jelentette be, hogy 11 év és két gyermek után válnak a férjével, Szabó Simonnak is a tavalyi évben ért véget a házassága. Forrás

AKTUÁLIS:

Főoldal