!RENDKÍVÜLI! Gyászol Magyarország! Most érkezett a sokkolóan tragikus hír. Öngyilkos lett az ismert magyar színészünk nem sokkal ezelőtt!


Még utoljára boldog új évet kívánt, majd önkezével vetett véget az életének Zsolt. Szilveszter éjszaka vetette le magát egy társasház tetejéről M. Zsolt. A középkorú színész halála előtt egy új filmen dolgozott, a stúdió, ahol dolgozott, szomorúan búcsúztatta volt kollégáját:
M. Zsolt játszotta az U-fájlok reboot filmekben az anti urbán gépet, valamint az U-fájlok remake filmben Fityisz Ferencet. Lett volna egy spin off, amiben ő lett volna a főszereplő, szabad kezet kapott, írta, tervezte. Ebből már nem lesz semmi – írták. Zsoltot sokan szerették, életvidám, barátságos ember volt, aki mindig mosolyt csalt az emberek arcára. Roppant büszke voltam rá. Zsoltnak alkoholproblémái voltak, viszont több mint 1 éve nem ivott. Pár hónappal ezelőtt egy orvosi vizsgálat során felmerült a leukémia gyanúja, de szerencsére nem igazolódott be az orvosok elmélete. – mesélte a Ripostnak a színész egyik ismerőse. Kiderült, hogy Zsolt napokkal a tragédia előtt azt mondogatta a barátainak, hogy elege van a közösségi oldalakból és le fogja törölni magát. Még a halála napján is mondta, hogy le fogja törölni magát mindenhonnan, de én nem hittem neki, ő pedig azt mondta, hogy majd meglátom. Még utoljára boldog új évet kívánt. Nem gondoltam, hogy a szó szoros értelmében törli magát erről a Földről. – tette hozzá az ismerős. Forrás

AKTUÁLIS:

Főoldal