GYÁSZOL az egész világ! Elment a Legenda! Felesége zokogva jelentette be a szomorú hírt: Tragikus körülmények között meghalt Walker,a texasi kopó színésze:


Meghalt a Walker, a texasi kopó sztárja !Gyors betegségben halt meg, a hírt a felesége jelentette. Elhunyt Peter Crombie, aki számos népszerű televíziós sorozatban és filmben szerepelt, köztük a világszerte ismert és elismert "Seinfeld" című vígjátéksorozatban, ahol a "Őrült" Joe Davola szerepével vált a közönség kedvencévé. Crombie halálát egy hirtelen kialakult betegség okozta, amelyről volt felesége, Nadine Kijner számolt be. A színész pontos betegségének természete egyelőre nem ismert, és további részleteket sem hoztak nyilvánosságra kapcsolatban a halálával.
Crombie a "Seinfeld" sorozatban nyújtott alakításával vívta ki a legnagyobb elismerést. Karaktere, Joe Davola, Jerry Seinfeld életét terrorizálta, zaklatta és fenyegette, sőt, egy időben még randizott is Elaine karakterével. Peter Crombie számos más műben is feltűnt, többek között a "Hetedik", a "Gyilkos nap", a "Kutyám, Skip", és "A masszá" című filmekben. Ezen kívül olyan ismert televíziós produkciókban szerepelt, mint a "Walker, a texasi kopó", a "New York rendőrei", a "Kisvárosi rejtélyek", a "Született gyilkosok", a "Doors-film", és a "Született július 4-én".

AKTUÁLIS:

Főoldal