🖤 Felfoghatatlan tragédia! Lezuhant a COBRA 11 színészének a gépe, két kislányával együtt halt meg 🖤 ITT a kiszivárgott videó a tragédiáról:


Borzalmas tragédiában elhunyt Christian Oliver német színész és két, tizenéves kislánya. Repülőgépük tegnap lezuhant, ők pedig meghaltak. – írta ma késő éjszak a Blikk. A család számára végzetesen tragikus repülőgép-baleset 2024. január 4-én, csütörtökön történt, a szerencsétlenségnek összesen négy halálos áldozata van. Az áldozatok: a kisrepülőgépet vezető pilóta, illetve Christian Oliver sorozatsztár, valamint a gépen vele lévő két kislánya, a 12 éves Annik és a 10 éves Madita.
Christian Oliver, német színész és producer Celleben született 1972. március 3.-án, és a Karib-tengeren hunyt el 2024. január 4-én. Christian Oliver Frankfurt am Mainban nőtt fel. Érettségi után külföldre utazott, Los Angelesben és New Yorkban tanulta a színészetet. Az elmúlt években az Egyesült Államokban több filmszerepben és színházi szerepben is játszott. 2002 tavaszán tért haza Németországba, ahol 200 jelentkező közül ő vehette át René Steinke helyét a Cobra 11 sorozatban, mint Jan Richter. 2004 februárjában volt az utolsó forgatási napja, utána visszatért Amerikába. Forrás: blikk.hu, wikipedia.org

AKTUÁLIS:

Főoldal