Feldolgozhatatlan tragédia! Két kismama halt meg egymás után a nyíregyházi kórházban.. Az orvosok szerint állítólag Ezért haltak meg.. Rendőrségi kivizsgálást követelünk..! - RÉSZLETEK:


Két napon belül két kismama halt meg a nyíregyházi kórházban – számolt be a hírről az RTL Híradó. A riport szerint az egyik nő rokonai azt mondják, mindketten a szülészeti megfigyelőben voltak, és nem sok különbséggel vesztették életüket. A kórház közlése szerint mindkét esetet vizsgálják, de nincs köztük összefüggés.
Életét vesztette a szülés után egy máriapócsi édesanya, akinek császármetszéssel született meg a kisfia tavaly novemberben, azonban a műtét után a nő intenzív osztályra került. A 33 éves, háromgyermekes anya családja tudni akarja a tragédia okát – számolt be a hírről az RTL Híradó. A hozzátartozók azt mondták, az áldozat egy szülészeti szobában volt azzal az újfehértói anyával, aki ikrei világrahozatala után szintén meghalt egy nappal korábban. A nyíregyházi kórház azt közölte, mindkét esetet vizsgálják, de nincs köztük összefüggés.
A riport szerint az egyik nőnek a terhesség végére véralvadási problémái alakultak ki, ami miatt a szülést előre kellett hozni. Neki egyébként ez a harmadik szülése volt, gyerekeit most férje vagy rokonai fogják felnevelni. A rokonok még nem tudják a halál pontos okát, csak azt, hogy az édesanyát először a szülészeti megfigyelőbe, majd onnan az intenzív osztályra vitték. A család szerint a szülészeti megfigyelőben közben egy másik kismama is meghalt.Kiemelt fotó illusztráció! Forrás

AKTUÁLIS:

Főoldal