EZ KŐKEMÉNY!! Lagzira készül a Gáspár család: Jennifer Lopez és Enrique Iglesias is ott lesz! Nem hiszed el ki megy férjhez!!!


Lagzira készül a Gáspár család: Jennifer Lopez és Enrique Iglesias ott lesz! Nem hiszed el ki megy férjhez!!! Őszintén mesélt párjával való kapcsolatáról Gáspár Zsolti: “Sukár akarok lenni, hogy a páromat méltó módon elvehessem újra ezen a csodás napon. Noha egyszer már elvettem, később elváltunk. A roma hagyományokhoz kötve, így ismét az udvarlás időszakában vagyunk” – írja a Life.hu. Arról is mesélt, hogy milyen menüvel várják majd a vendégeket:
“Tizenegy disznó, húsz birka, négy tehén lesz levágva, töltött káposztából pedig fejenként kilenc tölteléket számolunk. A vendégeket luxussátrakban szállásoljuk el, hogy a vendégek is lássák, milyen egy farmer élete. Emellett a rajongóimat is nagy szeretettel várom” – mondta. Gáspár Zsolti sztárfellépőket is szerződtetne a jeles napra, nem is akárkiket: “Szeretném, ha Jennifer Lopez és Enrique Iglesias is eljönne az esküvőmre. Már üzentem nekik, nehogy elvállaljanak más fellépést” – árulta el Zsolti, aki hozzátette, hogy Kasza Tibit szeretné felkérni konferansziénak.

AKTUÁLIS:

Főoldal