Ez hihetetlen! Az egész országot meglepte! Bőven 40 év felett van és babát vár a magyarok kedvenc énekesnője ❤ Mindenki meglepődött kiről van szó:


Igen, jól látjátok, csodák történnek velem, júniusra várom a kisbabámat! - osztotta meg Harcsa Veronika az örömhírt rajongóival. A sokoldalú és tehetséges énekesnő, Harcsa Veronika, aki a zenei világ számos területén bizonyított már nemzetközi színtéren is, életének egyik legboldogabb pillanatát osztotta meg a nyilvánossággal.
Veronika, aki jelenleg leginkább a Gyémánt Bálint gitárossal alkotott duóban tündököl, mind Magyarországon, mind Európa-szerte aktívan turnézik, és a zenei palettán széles körben elismert. A 41 éves művész eddig huszonöt országban állt színpadon, és olyan neves művészekkel működött együtt, mint Erik Truffaz, Enrico Pieranunzi, Kris Defoort vagy Nicola Conte. Harcsa Veronika, aki magánéletét rendszerint a nyilvánosság elől elzárva tartja, 2016-ban mondta ki a boldogító igent, azonban eddig még nem vált anyává. Most azonban Instagram-oldalán egy meghitt és örömteli bejelentést tett:
Hamarosan édesanyai boldogságban lesz része. Egy gyönyörű fotón, gömbölyödő pocakkal és ragyogó mosollyal közölte, hogy néhány hónap múlva világra hozza első gyermekét. – A koncertezőknek üzenem: idén csak hazai színpadokon találkozhatunk, tavasszal láthatjuk egymást! A nemzetközi turné 2025-ben folytatódik – nyilatkozta Harcsa Veronika a Blikknek.

AKTUÁLIS:

Főoldal