Együtt van Kucsera Gábor és Réka. Erre senki nem számított – Megtörte a csendet és beismerte Kucsera Gábor, EZ van közte és Varsányi Réka között!


Kucsera Gábor rendkívül nagy szívű ember, és határozottan áll ki amellett, hogy a nőkkel méltányos bánásmódban részesüljenek. Ezt az Ázsia Expressz című műsorban is bizonyította, amikor védelmébe vette Varsányi Rékát, akit Alekosz, akkori párjaként és versenytársaként számos megaláztatás ért. Gábor gyakran beszélgetett Rékával, és a kettejük között erős kapcsolat alakult ki, ami Alekoszban féltékenységet váltott ki, különösen miután Réka másnap szakított vele.
A műsor forgatása után jóval később került sor a valós életben is a szakításra. Habár heteken át Réka és Gábor voltak az internet álompárja, a rajongók mindenáron össze akarták őket hozni, végül nem vált valóra ez a remény, és azóta sem hallottunk róluk – egészen mostanáig. Közös időtöltés játék közben Most azonban egy igazán bájos videót tettek közzé Instagram-oldalukon, amire az nlc hívta fel a figyelmet. A videóból úgy tűnik, a szoros barátságuk továbbra is megmaradt, hiszen a felvételen látható, hogy Kucsi Gábor Rékával és annak két gyermekével társasjátékozott az előző estén.

AKTUÁLIS:

Főoldal