Botrány! Na ez most mindenkit meglepett! 50 év után derült ki, hogy Ő Korda Gyuri bácsi ELTITKOLT fia..! Klárika teljesen kiakadt, mikor megtudta KI AZ! Te is tudod ki Ő!


Háborognak a rajongók! 50 év után derült ki, hogy Ő Korda Gyuri bácsi ELTITKOLT fia..! Klárika teljesen kiakadt, mikor megtudta KI AZ! Te is tudod ki Ő! Egy férfi azt állította, hogy ő Gyuri bácsi fia, és 50 éve egy átmulatott éjszakán fogant. A férfi még képeket is vitt az édesanyjáról, akivel állítólag Korda összeszűrte a levet.
Klárikának sem kellett több, azonnal elkezdte a vallatást, és kikérdezte a férfit, akinek elképzelhető, hogy ő a mostoha anyja?! Ahogy teltek múltak a percek, és reppentek elő a kérdések, a férfi többször belezavargott a meséjébe, és kinyögte, hogy pénzt akart kicsikarni Kordáéktól, mert neki nincs.. Gyuri bácsiék megsajnálták, hogy ennyire olcsó fegyverhez akart nyúlni, hogy pénzt kapjon tőlük, ezért feljelentés nélkül elengedték útjára, és megkínálták egy ebéddel. Gyuri bácsi, maga egy igazán jó ember maradt a sok pénze ellenére is. Köszönjük, hogy itt van velünk, minden tiszteletünk az Öné!

AKTUÁLIS:

Főoldal