1 perce érkezett: Szörnyű tömegbaleset történt a Balatonnál, rengeteg a mentő a helyszínen! - Újabb legendás hírességünket vesztettük el: Gyászba borult egész MAGYARORSZÁG!


Nagyon csúnya tömegbaleset a Balatonnál, érkeznek a mentők! Négy jármű karambolozott Balatonfőkajárnál. Három gépkocsi és egy mikrobusz ütközött össze Balatonfőkajár térségében, a 71-es főút és a 7118-as út csomópontjánál. Az autókban összesen heten tartózkodtak, a mikrobuszban csak a vezetője utazott. A siófoki hivatásos tűzoltók megkezdték a járművek áramtalanítását. A balesethez a mentők is kiérkeztek, valamint a balatonfűzfői hivatásos tűzoltók is a helyszínre tartanak.
A mikrobuszt vezető középkorú férfi az áldozat: A Kékvillogó.hu úgy tudja, a mikrobuszban egy középkorú (42) férfi utazott, aki egy népszerű hazai rock-metál bandának volt az énekese, az X-faktorban is többször feltünt. A férfitől a Facebookon búcsúztak ismerősei. Az egyik hozzászóló azt írja: Isten nyugosztaljon Kovács Zsigmond "Kokesz".. Sosem felejtjük egyedi, gyönyörű hangodat és tiszta kedves lelkedet.. - Őszinte részvétünk a családnak! Címlapkép: Illusztráció.

AKTUÁLIS:

Főoldal