1 PERCE ÉRKEZETT: Ő az a gazdag ficsúr aki 200-al küldte halálba a magyarok egyik kedvenc színésznőjét, aki 17 hetes terhes volt.. - mert neki versenyezni támadt kedve! - RÉSZLETEK:


A 22 éves sofőr videóra vette, ahogyan 198 km/órával száguldozik az autópályán, majd elvesztette az irányítást járműve felett, és nekiütközött a színésznő autójának. Sem a magzat, sem az anyuka nem élte túl a halálos gyorshajtást, a színésznő egyik gyermeke és unokaöccse pedig kómába került. A terhes színésznő családja összetört a hír hallatán.
A 22 éves száguldozó nem csak az anyával, hanem a benne növekvő kisdeddel is végzett. 12 év börtönre ítélték azt a sofőrt, aki halálos baleset okozott idén januárban, melyben meghalt egy terhes brit színész – írja a TheSun. A bíróság szerint a baleset azután történt, hogy Frankie Jules-Hough, a Hollyoaks nevű brit szappanoperából ismert színész egy defekt miatt a leállósávon állt meg a manchesteri M66-os autópályán. Az autóban két fia és unokaöccse tartózkodott. Az elkövető egy Adil Iqbal nevű sofőr volt, aki vezetés közben éppen szelfivideót készített arról, hogy 198 km/órával száguldozik. A 22 éves sofőr több járművet is megelőzött, majd elvesztette az irányítást autója felett, nekicsapódott a szalagkorlátnak és végül becslések szerint 148 km/órával összeütközött Jules-Hough álló kocsijával. A 38 éves nő 17 hetes terhes volt, a magzat pedig olyan súlyos agyi sérüléseket szenvedett, hogy a baleset helyszínén életét vesztette. Az anyuka két nappal később a kórházban szintén belehalt sérüléseibe. Az egykori Hollyoaks-színésznő kilencéves fiát és négyéves unokaöccsét súlyos agysérülésekkel szállították kórházba, állapotuk bizonytalan, mindketten kómában vannak. A kétéves fia könnyebb sérüléseket szenvedett. A száguldozó sofőr elismerte tettét, a bíróság 12 év börtönbüntetésre ítélte. Nyitókép: Pixabay. 

AKTUÁLIS:

Főoldal