Végre! Kiderült fehér karácsonyunk lesz-e az idén, vagy sem! Mutatjuk:


Mutatjuk, milyen idő lesz karácsonykor: senki sem számított erre: Ahogy közelegnek a karácsonyi ünnepek, sokan álmodoznak a csendes, havas utcákról, ahol a házak ablakai karácsonyi fényekkel világítanak. Sajnálatos módon azonban az időjárásnak más tervei lehetnek a karácsonyi napokra.
Az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése szerint december 22-én, pénteken nagyrészt erősen felhős vagy borult idő várható, a délnyugati régiókban esetleg némi napsütéssel. Szórványos eső és zápor előfordulhat, főként hazánk északi, északkeleti részén, és az északkeleti határnál vegyes halmazállapotú csapadék is lehet. A délnyugati, nyugati szél sokfelé megélénkül, helyenként megerősödik. A hőmérséklet hajnalban általában -6 és +2, kora délután pedig 3 és 10 fok közötti értékeket mutat. Ez a tendencia továbbra is fennmarad a következő napokban.
A december 23-i, 24-i, 25-i és 26-i napokon szórványos záporokra, gyenge esőre számíthatunk. A nap néha kisüthet, és a hőmérséklet 8-9 fok körül alakulhat napközben. Ahol nem esik, ott is borús vagy esetlegesen napos-felhős idő várható. Bár a fehér karácsonyra való esély csökken, a szeretteinkkel való együttlét és a karácsonyi hangulat megteremtése továbbra is fontos. Használjuk ki az ünnepi pillanatokat, és alkalmazzuk a kreativitásunkat, hogy a karácsony melegségét és örömét megosszuk másokkal.

AKTUÁLIS:

Főoldal