Végre együtt vannak: egy közös fotóval tudatta Krausz Gábor, akkora a boldogság ❤


Krausz Gábor életében egy új fejezet kezdődött külföldön. Ahogyan már beszámoltunk róla, ő lett a Hilaris Hotels executive séfje, feladata pedig az, hogy kidolgozza a szállodalánc új gasztronómiai koncepcióját.
Ezt a kihívást időben találta meg, ami nagy lehetőség a számára a fejlődésre és kiteljesedésre. Az a jövőkép nagyon tetszik, amit ez a közös munka, új kihívás jelent - nyilatkozta korábban a Borsnak Krausz Gábor, aki azóta a Dancing with the Stars-t is megnyerte. Krausz Gábor korábban nyilatkozta, hogy nagyon vonzónak találja azt a jövőképet, amit ez a közös munka és új kihívás hordoz magában. A Dancing with the Stars műsornak köszönhetően pedig számos új kapcsolat is kialakult az életében. Sokan feltételezik, hogy kapcsolatban van táncpartnerével, Mikes Annával, és úgy tűnik, hogy jó viszonyt ápol a műsor háziasszonyával, Lékai-Kiss Ramónával is.
Ramóna és családja ugyanis meglátogatta a séfet az új munkahelyén, és erről több fotót is megosztottak a közösségi média oldalaikon. Lékai-Kiss Ramóna és családja ugyanis meglátogatták a séfet az új munkahelyén Fotó: Instagram

AKTUÁLIS:

Főoldal