Újra együtt Tápai Szabina és Kucsera Gábor: Nagyon megbánták a válásukat, a karácsonyt is együtt töltik ❤ Szabina hasát figyeljék, már egyértelműen látszik! Fotók a cikkben:


Jelenleg így állnak egymáshoz. A Story magazin ünnepi duplaszámának címlapján Tápai Szabina és Kucsera Gábor boldog családként jelenik meg, három gyermekükkel: Beni, Milla és Bella. Ezzel üzenik, hogy függetlenül a válástól, örökké egy család maradnak. Szabina és Gábor az interjúban megosztották, hogy sajnálják, hogy el kellett dönteniük a válás mellett.
– Mindketten szerettük volna a családot egyben tartani, de azt gondolom, hogy most külön utakon kell folytatni az életünket Szabival. Valami nem működött köztünk, és sose volt olyan, hogy mi egyszerre akartuk volna ezt a kapcsolatot – mondta a magazinnak Kucsera Gábor. – Igen, ez egy fájó felismerés volt. Én tényleg azért mentem férjhez, mert kerek, egész családban akartam élni. Az, hogy sportolóként kudarcot vallottunk, nagy küzdelem volt egymással és magunkban is – tette hozzá Tápai Szabina, aki arra a kérdésre, hogy Sokszor előfordul, hogy az egykori párokjobban kijönnek egymással a válás után. Náluk is így van-e, ezt válaszolta. Sokkal jobban megvannak most:
– Én ezt Gabi részéről nagyon érzem, és én is sokkal jobban tudok vele lenni, mint a házasságunk alatt. Amíg házasok voltunk, nagyon sokáig rajongtam érte, és igazából egy álomvilágban éltem. Nem vettem észre, hogy noha jöttek a gyerekek, mi abszolút két irányba megyünk. De most igyekszünk egy úton haladni, ha más felállásban is, mint azelőtt. (...) A karácsony pedig ár nem az első, amit külön, de mégis közösen tartunk. Már két éve úg van, hogy Gabi 23-án jön, és ilyenkor itthon is marad velünk. Nálunk ugyanis 24-én reggel jön a Jézuska. Aztán délután jön a család, és a szentestét is együtt töltjük, mindnyájan.

AKTUÁLIS:

Főoldal