Tóth Gabi féltékenysége szemmel látható, visszasírja Krausz Gábort! Már nem elég neki a Fricska-szerelem, a férjét akarja visszaszerezni, úgy tűnik sikerrel?! - RÉSZLETEK:


Tóth Gabi korábban hosszú posztban írt arról, hogy hogyan ment tönkre a házasságuk Krausz Gáborral. Az énekesnő szerint férje mindig is egy zárkózott ember volt, és az együtt töltött évek sem voltak elég ahhoz, hogy megnyissa őt. Miután kislányuk született, abban reménykedett, hogy ez megváltozik, de a Sztárban sztár leszek mestere egy idő után már nem érezte magát nőként a sztárséf mellett; 0-24-ben családanya szerepet játszott. Nem meglepő, ha Gabi később odavonzódott a Fricska Néptáncegyüttes egyik alapítójához, Papp Máté Bencéhez, akivel azóta is boldog párkapcsolatban élnek. Azóta már volt egy közös, szerelmes fellépésük a Sztárban sztár leszek színpadján, de nyilvános eseményen is együtt jelentek meg már.
Tóth Gabi az elmúlt napokban emberi gesztusról tett tanúbizonyságot, ugyanis több fronton is gratulált Krausz Gábornak és Mikes Annának, akik megnyerték a Dancing with the Stars idei évadját. Bár egyesek szerint ez csak álszentség volt, mert Gabi az élő adásban tett gratuláció után rögtön megjegyzést tett arra vonatkozóan, hogy ő segítette hozzá volt férjét a győzelemhez. Bizony Krausz Gábor most sokkal nagyobb népszerűségnek örvend, mint Tóth Gabi, és talán ez is fájhat az énekesnőnek, de még rosszabbul eshet neki azt látni, hogy ami neki 6 év házasság alatt nem sikerült, azt Mikes Anna néhány hét, hónap alatt kihozta Krausz Gáborból. A profi táncosnő mellett ugyanis végre kinyílt a sztárséf, és szemlátomást boldogabb, mint Gabi mellett bármikor. A Dancing with the Stars győztesei nagyon sok örömteli pillanatot okozott a nézőknek, legjobb táncaik közül is kiemelkedik az a koreográfia, amit A Szépség és a Szörnyeteg legszebb betétdalára táncoltak el.
Most ezzel kapcsolatban posztolt Tóth Gabi is, aki ezzel - egyesek szerint - elárulta, hogy féltékeny Krausz Gábor és Mikes Anna “kapcsolatára”. Az énekesnő egy 24 órás Insta Story-ba tette ki, hogy A Szépség és a Szörnyeteg bevezető dallamát játssza valaki cimbalmon. Ezzel pedig egyértelműen volt férjére és Mikes Annára utalt. A kommentelők szerint Gabi most rádöbbent arra, hogy kit is veszített el; most már nem elég neki a Fricska-szerelem, vissza akarja kapni Krausz Gábort. „Szerintetek van köze ahhoz, hogy Krausz Annával pont a Szépség és a Szörnyeteget táncolták? Én úgy gondolom Gabinak savanyú a szőlő…csak ő lehet boldog? A volt férje nem?! Vagy már a táncoslábúval nem is olyan jó a viszony?! Fiatal, jó kiállású gyerek. Nem egy nevelő apu típus…”

AKTUÁLIS:

Főoldal