SZÍVSZORÍTÓ! Ezért került kórházba Tóth Gabi és Krausz Gábor kislánya! ÍGY érzi most magát:


A Dancing with the Stars döntője során Krausz Gábor nagy kihívás előtt állt, mert a négyéves Hannaróza kislányáért izgult, akit a héten be kellett vinni a kórházba. A sztárséf nem árulta el a családi gondokat a kamerák előtt, de most megtudhattuk, mi volt a baj a kislányával. Tóth Gabi és Krausz Gábor kislánya idén már másodszor került az intézménybe, mert márciusban súlyos tüdőgyulladást kapott.
A szülők akkor is nagyon rosszul érezték magukat, hogy a kislányuk ilyen állapotban volt, ezért is volt nagy a rémület a mostani megbetegedésénél. A kislányom most itt van velem és szerencsére már teljesen jól van. Valamilyen vírusfertőzést kapott, ami olyan erős tüneteket okozott nála, ami miatt az édesanyja úgy döntött, hogy jobb, ha egyenesen a kórházba viszi - A Dancing with the Stars nyertese azt is elmondta, hogy most néhány napig ő vigyáz rá, mert hamarosan új kalandba kezd:
Egy új szállodalánc meghívta Ausztriába, hogy legyen a hotel új főszakácsa, akinek az lesz a dolga, hogy megtervezze a gasztronómiai irányvonalat. A kislányom már jól van és most is éppen játszunk. A Dancing után megtartottuk a születésnapját, most pedig pár napig nálam marad, amíg el nem indulok Ausztriába dolgozni. Senkinek nem kívánom azt az ijedséget, amikor apaként megtudja, hogy a gyermeke kórházba került, de Hannaróza jó kezekben volt, és hamar meg is gyógyították" - mondta a Borsnak Krausz Gábor, aki nagyon hálás az orvosoknak, hogy ilyen gyorsan segítettek a kislányon.

AKTUÁLIS:

Főoldal