Pár nap után mi is felállítottuk a piacról hazahozott fenyőfánkat. Szó szerint sokkot kapott a család mi volt benne! EZT FIGYELJÉK:


Teljes sokkot kapott a háziasszony! Négy teljes napon át ücsörgött a karácsonyfa ágai közt, mire valaki észrevette.. Négy hosszú napon át üldögélt egy kis fülesbagoly egy kentucky-i család karácsonyfáján, mire végre észrevette őt valaki. Michelle White már december elején felállította nappalijában a karácsonyfát – ahogyan mindig is szokta.
Bobby Hayes, a Magic Carpet Cleaning sasszemű szőnyegpucolója vette észre a szárnyast négy nap múlva. Miközben a család távollétében a szőnyeget takarította, észre vette, hogy a karácsonyfa egyik ága rezeg – írja a New York Post. Sokkot kapott a háziasszony, miután kiderült, mi rejtőzködik a karácsonyfa ágán „A bagoly a fenyőfa egyik alsó ágán ült” – mesélte Bobby. „Aztán feljebb kúszott a fa sűrűbb részébe. Néhány percbe telt, mire sikerült elkapni.” Lefotózta és elküldte Whitenak „Azt hittem, valami plüssállatot tett a fára, fel is hívtam. Viccelsz velem? – kérdeztem, mire ő azt mondta: „Nem” – emlékezett vissza Michelle. Azt is hozzátette, hogy ha megtalálta volna a baglyot, simán elmenekült volna a házból. “Megdöbbentem. Nagyon megdöbbentem. Három kutyám van. Folyamatosan ebben a szobában tartózkodunk: itt nézzük a tévét, itt is főzök. Mégsem vettük észre” – mondta White a helyi tévének. A madarat visszaengedték a természetbe, (remélhetően azután, hogy visszaszoktatták a hideghez és feltáplálták) Michelle pedig, aki szabadidejében kötögetni szokott, elhatározta, hogy legközelebb egy bagolydíszt köt, aztán felteszi a fára. „Most mindenkinek boldog karácsonya lesz” – összegzett Bobby a helyi tévének.

AKTUÁLIS:

Főoldal