Nem bírta tovább – Rubint Réka elmondta az igazat Schobert Lara érettségijéről! Ez azért elég ciki..


Schobert Norbi híresen nyíltan osztja meg a családjával kapcsolatos eseményeket és örömöket a közösségi médiában. Most édesanyaként, a büszke szülő elragadtatottan osztotta meg rajongóival, hogy lánya, Lara sikeresen leérettségizett. A reality show sztárja, Schobert Norbi, akit a média gyakran a magánélete nyilvánosság elé tárásáért kritizál, most egy örömteli eseményt osztott meg a követőivel.
A celeb édesanya Instagram-oldalán egy kérdezz-felelek játékban részt vett, ahol egy rajongó érdeklődött Lara érettségi eredményeiről. Az örömteli hírt a következőképpen osztotta meg: “Sikerült már az érettségi Larácskádnak? Felsőfokú angol nyelvvizsgával együtt! És tudod, mi az igazán csodálatos? Hogy a lányom nemcsak okos, de álomgyönyörű is.” Ezt az üzenetet egy csodálatos fotóval kísérte, amin Lara ragyogóan néz ki. A bejegyzés különös fontosságot kap, ha az elmúlt évben történteket nézzük.
Schobert Norbi akkoriban a médiában kritikákat kapott, mivel egy reggeli műsorban állította, hogy lánya megbukott az érettségin. Ezzel kapcsolatban egy másik médiacsatornán tett kijelentése is vitát generált, amikor az édesapa azt mondta, Lara csak egy tantárgyból bukott meg, és ezt magántitoknak kellett volna kezelni. Most, az érettségi sikerrel, Lara újra bizonyítja kitűnő teljesítményét, és az édesanya is kiemeli a fiatal lány intelligenciáját és szépségét. A bejegyzés arra is utal, hogy a szülő büszke minden egyes eredményre, amit gyermeke elér, és azt szeretné, ha ezek a pillanatok az édesanya és lánya közötti megerősítő kapcsolatot erősítenék.

AKTUÁLIS:

Főoldal