Most kaptuk a szomorú hírt Fodor Zsókáról! Az egész ország ledöbbent! EZ képtelenség:


Szomorú hírek jöttek  Fodor Zsókáról: Fodor Zsóka a Barátok köztben vált országosan ismerté, Magdi anyus szerepében hamar belopta magát az emberek szívébe, a siker mellett jó életet is biztosított számára a sorozat. A színésznő mindenhová taxival ment, éttermekben ebédelt, szeretett másokat meghívni. Ám idén nagy bajba került:
Sohasem fordult elő Fodor Zsókával, hogy január végére ne legyen tele betáblázott munkákkal az egész évre… ám 2023 januárjában fordult a kocka és a színésznő azzal találta magát szembe, hogy nyárra egyetlen leszerződött munkája sincs. A színésznőnek az év sem kezdődött szerencsésen, egy betegség miatt elbukta az egyik munkáját, így a tervezett nyaralását is le kellett fújnia.
“Tudtam, ha barátnőmtől, Erzsikétől hazajövök Svédországból, ahol a szilvesztert töltöttem, egy forgatáson veszek részt. Nagyon készültem, rengeteg időt, energiát és pénzt áldoztam rá, és fejben már az érte kapott pénzt is elköltöttem. Erzsikével ugyanis megbeszéltük, egyszer élünk, a koporsónak pedig nincs zsebe, ezért utazzunk el Dubaiba egy kicsit. Ám – sajnos – közbeszólt egy betegség, és mire letudtam a hatnapos antibiotikum-kúrát, a forgatást és az ezzel együtt járó pénzt elbuktam. Így nem utazunk” – mesélte Fodor Zsóka a Story magazinnak. Forrás

AKTUÁLIS:

Főoldal