MOST jelentette be a kormány a szenzációs hírt! Pénzt kapnak a családok karácsony előtt - RÉSZLETEK:


Mikor jön a családi pótlék decemberben?” Sok olvasótól megkaptuk a kérdést e-mailben, most megválaszoljuk. Hornung Ágnes a Kulturális és Innovációs Minisztérium családokért felelős államtitkára a Facebookon közölte a jó hírt. A 2024. januári dátum előtt ugyanis még decemberben megkapják a családtámogatásokat a magyar háztartások. „Mikor jön a családi pótlék decemberben?” Sok olvasótól megkaptuk a kérdést e-mailben, most megválaszoljuk:
Hornung Ágnes a Kulturális és Innovációs Minisztérium családokért felelős államtitkára a Facebookon közölte a jó hírt. A 2024. januári dátum előtt ugyanis még decemberben megkapják a családtámogatásokat a magyar háztartások. A tájékoztatás szerint a decemberi családi pótlék, a gyermekgondozást segítő ellátás (gyes), és a gyermeknevelési támogatás (gyet) – ahogyan az elmúlt években is – még a karácsonyi ünnepek előtt megérkezik bankszámlákra – írja az Alon.hu.
Mikor jön a családi pótlék decemberben? Azoknak sem kell azonban elkeseredniük, akik nem így kérik a pénzt, ugyanis a postások is hordják azt, méghozzá december 21-től. Azon a napon pedig a bankszámlával rendelkezők akár már el is költhetik a nekik járó összeget, ugyanis a Magyar Államkincstár csütörtökön utalja a pénzt. Forrás

AKTUÁLIS:

Főoldal