MEGTÖRTÉNT! Karácsonykor adták az ország tudtára! VÉGRE felvállalta Várkonyi András és Fodor Zsóka! Ennyi év után mindenkit alaposan MEGLEPTEK!! Tízezrek döbbentek le mostani bejelentésükön: - EZT mégis ki gondolta volna?!


Végre együtt: Fodor Zsóka és Várkonyi András kapcsolata többé nem titok! Várkonyi András és Fodor Zsóka 1970 óta elválaszthatatlanok. A két színész hosszú évtizedek óta ápolt kapcsolatuk titkairól számolt be. Fodor Zsóka és Várkonyi András duója a Barátok köztben nyújtott szerepüknek köszönhetően vált igazán ikonikussá, de nem szabad elfelejteni, hogy már a népszerű sorozat megkezdése előtt és azóta is igaz barátságot ápoltak:
Ennek részleteiről most a TV2 Mokka című műsorában meséltek. “Mi mindig haverok voltunk, mi mindig jóbarátok voltunk, semmiféle nő férfi kapcsolat föl sem merült” – kezdte a beszélgetést Zsóka, akitől András vette át a szót. “1970, azt hiszem akkor volt az első olyan bemutató amikor együtt játszottunk. Onnan datálódik a dolog, aztán különböző városokban találkoztunk és hát a szinkron volt a hosszabb táv, egészen addig, amíg ki nem választottak minket a Barátok köztbe” – mesélte a közös történet kezdetéről a színész, annak titkát azonban, hogy mi okozhatta ezt a jó kapcsolatot már kolléganője árulta el. “Azért vagyunk mi ennyire jó barátok x éve, mert én elkezdek egy verset, egy gondolatot, egy sztorit, be tudja fejezni. Mi rengeteget járunk együtt fellépni, közös műsoraink vannak, de sosem unatkozunk, mert mindig a múltunkból olyan jó történeteket kaparunk elő és olyan jókat röhögünk” – mondta hatalmas mosollyal az arcán Zsóka. A két jóbarát jelenleg nem csak a magánéletben ápol kiváló viszonyt, de a színpadon is újra együtt játszanak. A rajongók az Örök szerelem című darabban láthatják őket ismét egymás oldalán, melybe természetesen a jól ismert régi energiájukat is belecsempészik.

AKTUÁLIS:

Főoldal