Megérkezett a nagy szilveszteri horoszkóp minden csillagjegynek! Erre te is kíváncsi leszel!


A szilveszter a remény, az újrakezdés és az új célok kijelölésének ideje. A csillagok állása is különleges energiákat hozhat az egyes csillagjegyek életébe ezen a különleges napon. Nézzük, mit jósolnak a csillagok az év utolsó napjára az egyes jegyeknek!
Nyilas (November 23 – December 21)
A Nyilasok számára a szilveszter az összejövetelek főszervezésével jár. Lehet, hogy te leszel a család vagy a baráti összejövetelek főszervezője, és akár egy kis utazást is beiktathatsz az ünnepi programba. A környezetváltozás és a vidám társaság megerősíti pozitív energiáidat, és a többiek is belőled merítenek majd erőt. Ezen a napon készülj fel a bábeli zűrzavarra, amit a rokonok és barátok kavarhatnak körülötted. Bár élvezed a társaságot, az egész napos események megviselhetik az energiáidat. Fontos, hogy a nap végén pihenj ki, és az új év első napját önmagadnak szenteld.
Nagy-nagy szerencse vár Rád, ha a bejegyzés kedvelését és egy “sok szerencsét” kommentet követően görgetsz lejjebb!
Bak (December 22 – January 19)
A Bakok számára az év utolsó napja áldásos hatással van az elmúlt napok kikapcsolódásának köszönhetően. Optimistán tekintesz a jövőbe, és a pozitív hozzáállásod új lehetőségeket vetít előre. Az év utolsó napja akár szerelemmel is kecsegtethet. Ezen a napon új impulzusok érhetik, amelyek nagy örömet okozhatnak. Engedd magad sodródni az árral, hiszen ahol vagy, biztonságban vagy. Próbálj ki bátran új dolgokat, mert most a változások ideje van az életedben. Ez egy emlékezetes ünnepi időszak lehet számodra. Nagy-nagy szerencse vár Rád, ha a bejegyzés kedvelését és egy “sok szerencsét” kommentet követően görgetsz lejjebb!
Vízöntő (January 20 – February 18)
A Vízöntők számára a szilveszter egy béke és nyugalom napja lesz, amikor le tudják zárni a múltat. Sok tapasztalattal gazdagodtál az év során, és a lelki fejlődés terén is nagy előrelépést tettél. Most csak ünnepelj, mert megérdemled! Ezen a napon bármit tehet, és minden tevékenységben jól fogja érezni magát. Szánj időt magadra, legyen az otthon pihenés vagy egy kis kirándulás. A szabadidőd az egyik legnagyobb ajándék ezen az ünnepi időszakban. Nagy-nagy szerencse vár Rád, ha a bejegyzés kedvelését és egy “sok szerencsét” kommentet követően görgetsz lejjebb!
Halak (February 19 – March 20)
A Halak számára fantasztikus Szilveszter áll a csillagokban, és olyan emberek vesznek körül, akiket igazán szeretsz. Kiveszed a részed mindenből, és a gondtalan ünneplés jár neked az év utolsó napján. Ezen a napon érezheted, hogy sikerült kipihenned magad a hétköznapi hajtás után. Ez nagy lendületet adhat egy közös programhoz, legyen az egy filmnézés, társasjátékozás vagy kültéri tevékenység. Menjetek el, és mulassatok jól, kedves Halak! A szilveszter a következő év elindításának különleges pillanata, és a csillagok üzenetei szerint mindegyik csillagjegy számára tartogat valami különlegeset. Legyen szó szervezésről, optimizmusról, békeről vagy örömteli ünneplésről, mindenki számára jól jöhet az év utolsó napja az új év sikeres kezdetéhez. Nagy-nagy szerencse vár Rád, ha a bejegyzés kedvelését és egy “sok szerencsét” kommentet követően görgetsz lejjebb!
Oroszlán (July 23 – August 22)
Az Oroszlánoknak nincs lehetetlen, és a szilveszter a változásokról és nagy álmok megvalósításáról szól. Ez az ideális nap arra, hogy tűzz ki nagy célokat, és fogadj meg valamit, amit 2023-ban betartasz. Az Oroszlánok napját az optimizmus és a jókedv jellemezheti. Ma semmi sem ronthatja el az Oroszlánok kedvét. Akár kis felhők jelennek is meg az égen, az egész napot áthatja a jókedv és a békesség. Ezt az időt használd fel arra, hogy kikapcsolódj, és élvezd az év utolsó napját. Nagy-nagy szerencse vár Rád, ha a bejegyzés kedvelését és egy “sok szerencsét” kommentet követően görgetsz lejjebb!
Szűz (August 23 – September 22)
A Szűz jegy számára, ha eddig fókuszáltál a munkára és tervekre, most az ideje kicsit lazítani. Ne felejtsd el, hogy az energiáidat is meg kell pihentetni. Az év utolsó napja lehetőséget ad az energiák újratermelésére, és a Szűzök számára egy új évkezdet is. Ezen a napon egy régi ügy is lezárulhat, legyen az a párkapcsolatodban vagy az egyéb kapcsolataidban. Ne félj elengedni és pontot tenni a dolgok végére. Az éjféli órákban gondolj erősen valamire, amire régóta vágytál, mert ez valószínűleg teljesülni fog. Nagy-nagy szerencse vár Rád, ha a bejegyzés kedvelését és egy “sok szerencsét” kommentet követően görgetsz lejjebb!
Mérleg (September 23 – October 22)
A Mérleg jegy számára az év utolsó napja új inspirációkat és perspektívákat hozhat. Ez egy ideális pillanat lehet az életedben bekövetkező változások elindítására. A Mérleg most ráébredhet, hogy a változás mindig belülről kezdődik. Bár a nap során több teendője halmozódhat fel, ne hagyja, hogy ez elronthassa a hangulatát. Ha váratlan vendégek érkeznek, vonja be őket egy kis házimunkába, így hamarabb végeznek, és ön élvezheti a kívánt nyugalmat. Nagy-nagy szerencse vár Rád, ha a bejegyzés kedvelését és egy “sok szerencsét” kommentet követően görgetsz lejjebb!
Skorpió (October 23 – November 21)
A Skorpiók számára a szilveszter egy pezsgő, szerelemmel teli nap lehet. A nagy társaság, a közös élmények és a vidám programok könnyen erősíthetik a páros kapcsolatokat. Aki pedig egyedül van, az ne lepődjön meg, ha szilveszter napján izgalmas ismeretségekre tesz szert. Ezen a különleges napon igyekezzen csendes családi együttlétre és karácsonyi hangulatra koncentrálni. Engedje meg magának, hogy testileg-lelkileg feltöltődjön és élvezze a nyugalmat, hiszen a világ ma megállhat, még akkor is, ha ön nem teszi. A szilveszter mindenki számára egyedi és különleges élményeket tartogat. A csillagjegyek által sugallt energia és a pozitív gondolkodás segít abban, hogy mindenki sikeresen és boldogan zárja az évet, és lebegjen az új évet hozó reményteljes atmoszférában.
Nagy-nagy szerencse vár Rád, ha a bejegyzés kedvelését és egy “sok szerencsét” kommentet követően görgetsz lejjebb!
Kos (March 21 – April 19)
Az év utolsó napján a Kosok elbizonytalanodhatnak, és a kétely lehet az úr bennük. Attól tartanak, hogy valami, ami számukra rendkívül fontos, kudarcot vallhat. Az év utolsó napjának üzenete azonban az, hogy a változás és a fordulatok az ön belső világában kezdődnek. Éjfélkor mondja ki, amire vágyik! Az ünnepek alatt, bár jönnek-mennek a rokonok, mégis marad ideje a pihenésre. A telihold pedig még inkább kiemeli érzékenységét, így minden pozitív esemény duplán hat majd önre. Nagy-nagy szerencse vár Rád, ha a bejegyzés kedvelését és egy “sok szerencsét” kommentet követően görgetsz lejjebb!
Bika (April 20 – May 20)
A Bikákat meglepő és váratlan fordulatok várnak az év utolsó napján. Az izgalmas ismeretségek és intenzív élmények előre vetítik, hogy szuper szilveszterük lesz. Az események sodródnak, és a Bika ebben a folyamatban találhat rá az új élményekre. Az ünnepek alatti pihenés nem úgy alakul, ahogy tervezte, de ne hagyja, hogy ez elrontsa a hangulatát. Az alkalmazkodás és a rugalmasság most segíthet abban, hogy jól érezze magát, még akkor is, ha a dolgok nem mennek a tervei szerint.
Nagy-nagy szerencse vár Rád, ha a bejegyzés kedvelését és egy “sok szerencsét” kommentet követően görgetsz lejjebb!
Ikrek (May 21 – June 20)
Az Ikrek jegy számára a szilveszter napja arról szól, hogy a gondolatok messzire kalandoznak a hétköznapoktól, és talán a jövőbe merengsz. Ha teheti, végezzen reggel egy kis meditációt, és gondolatait rögzítse papírra, hogy azok a következő év terveinek kiindulópontját képezhessék. Az esti bulizásban pedig teljes erőbedobással vegyen részt. Egy kicsit fáradtan, de jó hangulatban ébred, azonban kedvét kicsit elronthatja, hogy szembesül felhalmozódott teendőivel. Ma azonban úgy tûnik bohém kedvében találták a feladatok, mert ahelyett, hogy szorgosan nekiállna és mindennel elvégezne, inkább egy kis lustálkodást választ, s kihasználva az ünnepek adta nyugalmat, ma végre kipiheni fáradalmait. Nagy-nagy szerencse vár Rád, ha a bejegyzés kedvelését és egy “sok szerencsét” kommentet követően görgetsz lejjebb!
Rák (June 21 – July 22)
A Rákok számára már reggel fokozódik a hangulatuk az év utolsó napján. Energikusnak érzik magukat, és vágyakoznak a társaságra és a kikapcsolódásra. Ez egy olyan nap, amikor lezárhatják a múltat és a gondolataikat a jövőre összpontosíthatják. Éjfélkor mondjon ki mindent, amire vágyik! Az ünnepek alatt talán nem volt meg a hangulata az ünnepléshez, de most érdemes beleadnia magát mindenbe, ami örömöt szerez. Süssön, főzzön, családozzon, és élvezze a karácsony hangulatát. Nagy-nagy szerencse vár Rád, ha a bejegyzés kedvelését és egy “sok szerencsét” kommentet követően görgetsz lejjebb!
(A fentiek pozitív megerősítésként működhetnek, azok beteljesüléséért értelemszerűen nem vállalunk felelősséget.)

AKTUÁLIS:

Főoldal