🕯🖤Kedves mindenki, kedves ismerősök! Tegnap este örökre elment az én egyetlen Dezső kisfiam.. Mindössze 17 év jutott neki.. - RÉSZLETEK:


Dezső szülei összetörtek, elvesztették gyermeküket. A tini előre megtervezte, milyen legyen a saját temetése. Mint megírtuk, a 17 éves Dezső a rákkal küzdött négy évig, mindössze 14 éves volt, amikor rosszindulatú csontrákkal diagnosztizálták. Küzdelmekkel teli éveket élt meg, 30 sugárterápiával és megszámlálhatatlan kemoterápiával, kínkeserves fájdalommal és hosszú szenvedéssel. Amikor még magánál volt, ő vigasztalta a szüleit. Sajnos a harcot végül nem nyerte meg. A Tények forgatása után pár órával a fiú a Tábitha gyermekhospice házban elhunyt, édesanyja karjai között halt meg.
Szülei szerették volna méltó módon úgy eltemetni, ahogyan azt Dezső kérte tőlük. A végakarata az volt, hogy méltó temetése legyen, úgy, ahogy ő szeretné – a fiú maga választotta ki a ruháit is. A temetés költségeiben a jó szándékú emberek segítettek a szülőknek, a drága koporsóra is így gyűlt össze a pénz, aminek maradékát L.L. Junior ajánlotta fel. Több száz fehér rózsa borította be a temetés helyszínét, rengetegen szerették a fiút. Dezső ekkor már a fehér koporsóban feküdt. Sokan sírtak a mélyen vallásos fiútól, egy pap búcsúztatta el, a szülők búcsúját is ő olvasta fel. A hófehér koporsóban, gitárjával és bibliájával leeresztették a földbe – úgy, ahogy azt utolsó napjaiban elképzelte. Forrás. Kép forrása: Bors.hu

AKTUÁLIS:

Főoldal