EZ KŐKEMÉNY! Itt a VÉGE: Tóth Gabi azonnal távozik a TV2-ről! EZ a döbbenetes oka: - RÉSZLETEK:


Ennyi volt Tóth Gabi számára is. Itt a vége: Tóth Gabi azonnal távozik a TV2-ről. EZÉRT kell mennie: Ezzel egy korszak zárulhat le. Visszavonul? Jó ideig vagy akár soha nem látjuk többé…? Ennyi volt Tóth Gabi számára is. Egy teljesen új korszak jöhet és bekövetkezhet az a bizonyos elcsendesedés, amire korábban oly sokszor hivatkozott. Tóth Gagit a napokban már utoljára láthatjuk a közéletben:
Egyrészt le is ár a szerződés a TV2-vel a Szárban sztár leszekkel, nemsoká jön az utolsó adás amiben benne van. Egyútal úgy tűnik, hogy tényleg visszavonul az énekesnő, és ez egy nagyon komoly, tudatos döntés lehet a részéről. A FINÁLÉRA DECEMBER 10-ÉN KERÜL SOR, TEHÁT UGYANAZON A NAPON FOG VÉGET ÉRNI, MINT A SZTÁRBOX AZ RTL-EN. Tóth Gabival kapcsolatba annyit lehet tudni, hogy ezek után nem lesz látható műsorokban és a tévében. A közösségi médiától többször vissza akart vonulni, most pedig ezt újra megfontolhatja. Egyszer ugyan már meglépte, hogy „visszavonult” és az ígérte, hogy nem tesz ki semmilyen posztot vagy képet a közösségi médiában, de alig egy hetesre sikerült ez a visszavonulása.
Ismerősei is úgy ismerik, mint aki egyszerűen nem bírja ki, ha egy napig nem róla szólnak a hírek. Mindezek ellenére könnyen lehet, hogy Gabi egy olyan csöndes pihenőre mehet, melyből talán vissza sem tér. Elvégre most foglalkozhat a lányával Hannarózával és új, bimbózó kapcsolatával Papp Máté, a Fricskás fiú személyében. Ki mit gondol? Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá! Forrás

AKTUÁLIS:

Főoldal