Hoppá, ez már jóval több, mint egy tánc! Meghitt vacsora közben kapták el Krausz Gábort és Mikes Annát! Tóth Gabi őrjöng! - Mutatjuk a fotókat:


Tóth Gabi őrjöng! A Dancing with the Stars negyedik évadának győztesei korábban megosztották, milyen hatalmas élmény volt számukra ez a verseny. „Szavakkal nem tudjuk kifejezni mennyire hálásak vagyunk nektek, akik szavaztatok ránk. Egy fura kalandnak indult ez az utazás, de a végére betáncoltunk a fináléba” – írta Krausz Gábor Instagram oldalán korábban.
Most pedig egy meglehetősen forró hangulatú helyen és szituációban lehetett elkapni Krausz Gábort és Mikes Annát. Mikes Anna és Krausz Gábor a Dancing With The Stars alatt nagyon közel kerültek egymáshoz: mély kötődés alakult ki köztük, amely azóta is tart. Bár a verseny már véget ért, kapcsolatukat továbbra is ápolják, és rendszeresen szánnak időt arra, hogy minőségi időt töltsenek együtt. Ezúttal egy kellemes vacsorán vettek részt több barátjukkal, amit Krausz Gábor készített el, és a videó alapján mennyei ízkavalkád gazdagította az estét! A sztárséf valódi ínyencségekkel lepte meg a társaságot, a vacsorán pedig Marics Peti is jelen volt. Sőt, ő örökítette meg ezt a pazar estét. Kétségtelen, hogy Gábor és Anna pedig nagyon jól érzik magukat, nem beszélve arról, milyen csodásan mutatnak együtt.
Azt, hogy csak barátság vagy szerelem van köztük egyelőre még nem árulták el, de egy biztos: izzik körülöttük a levegő. Szerintetek? Eközben egyes hírek szrint Tóth Gabi őrjöng a Krauszról érkező hírek hallatán. Már csak azért is, mert míg a séf kapcsolatának egy ország örül, sőt, drukkol nekik, addig az énekesnő és új párja Papp Máté nagyon megosztja az embereket.

AKTUÁLIS:

Főoldal