Hatalmas meglepetés! EZ aztán a nem várt fordulat! ŐK NYERTÉK az idei Dancing with the Starts-t! Megérdemelték?

A TV2 show-műsorában hírességek vállalkoznak arra, hogy megmutassák tánctudásukat profi párjuk oldalán. Kezdetben 12 pár lépett táncparkettre, de a december 2-ai döntőbe már csak három híresség juthatott el. Hatalmas meglepetésként ráadásul három férfi versenyző: T. Danny, Marics Peti és Krausz Gábor jutott, vagyis a műsor történetében most először hirdethetnek majd férfi győztest.
A negyedik évad nyolcadik epizódjában a párosok három tánccal álltak színpadra, amiből kettő már előadott és egy teljesen új koreográfia volt. Ezen a napon viszont már csak a nézők szavazata számított, akárcsak az elődöntőben, és a veszélyzónából nem menthetett meg senkit a zsűri. A hangulat természetesen fergeteges volt, a produkciók színvonalasok voltak. Eseményekben is bővelkedhettünk: Juronics Tamás elsőként utolsó tanácsokkal látta el a döntősöket, majd Ördög Nóra leplezett le az egyik versenyző titkos erejét, sőt még T. Dannyi is megmutatta az érzelmes oldalát, amin csak hab volt a tortán, amikor Krausz Gábor az érzéseiről vallott, majd felköszöntötte szülinapos kislányát.
De győztest kellett hirdetni, így hát összesítették a nézői szavazatokat. A top kettőben Krausz Gábor és Mikes Anna valamint Marics Peti és Stana Alexandra jutott tovább a szuperdöntőbe, vagyis a cél előtt kellett T.Danny és Lissák Laura búcsúzott. Ezután jött a végső kör nézői szavazás. A Dancing with the Stars negyedik évadának győztesei, akik a magasba emelhették a kupát: Gábor és Anna!

AKTUÁLIS:

Főoldal