Felrobbant az internet Krausz Gábor és Mikes Anna nagy bejelentésétől! Hatalmas a boldogságuk, nem gondolták, hogy ez megtörténhet! Annán már egyértelműen látszik:


Elképesztő szavak: Krausz Gábor őszintén vallott Mikes Annával való kapcsolatáról! Mikes Anna, a táncos szerint, a lelki kapcsolatuk volt az, ami nagyban hozzásegítette őket az összhangjukhoz. Krausz Gábor és Mikes Anna a Dancing with the Stars verseny döntőjéig jutottak. A páros a Story magazinnak adott interjút arról az útról, amely a döntőig vitte őket, valamint arról a tényről, hogy szinte mióta együtt táncolnak, állandóan összepárosítják őket. „Nem titok, hogy nyáron milyen rossz lelkiállapotban voltam.
Ha összehasonlítom, hogyan éreztem magam akkor, és hogy érzem magam most, akkor ég és föld a különbség, és ezt Annának köszönhetem. Az ő odaadása, törődése, végtelen türelme, kedvessége vezetett végig ezen a nehéz úton. Egy pillanatra sem engedte el a kezem. Valószínűleg a műsor készítői is tisztában voltak vele, hogy az én lelkiállapotomban és az én tánctudásommal ő a legjobb választás, amikor összeraktak minket. Nem véletlenül profi szakemberek. Nekem Annára volt szükségem.„

AKTUÁLIS:

Főoldal