Feldolgozhatatlan tragédia történt pár perce! Kiderült! Ő az a közkedvelt hírességünk, aki véget vetett az életének nem sokkal ezelőtt!!


Lezuhant egy ember Budapesten egy panelház hatodik emeletéről hétfőn. Héfőn az esti órákban egy ember lezuhant egy panelház hatodik emeletéről Budapesten, a 8. kerületben. Azonnal életét vesztette - írja a Baon.hu. A lap információi szerint közigazgatási eljárás keretében vizsgálja az ügyet a Pest megyei Rendőr-főkapitányság, ami alapján valószínűsíthető, hogy idegenkezűség gyanúja nem merült fel.
A szomszédok is megszólaltak az ügyben, és azt mondták, hogy egy jóravaló és ismert férfi lakott ott, aki a helyi tévében dolgozott, mint műsorvezető, de a 14 éve felvett svájci frank hitelét még forintosítva sem tudta fizetni, mivel nem volt annyi bevétele, mint amennyit a bank követelt tőle havonta. Annak idején felvett 6 millió forintot, az évek alatt közel 8-at fizetett vissza, és még mindig tartozott 10-el a banknak.
Mivel nem tudta fizetni, így kilakoltatás várt rá, amit ő nem tudott feldolgozni.. - nyilatkozta a férfi közvetlen szomszédja, aki jó ismertséget ápolt a most elhunyt férfival, Kazár Jánossal. "Sokan szerették a munkahelyén és itt a panelházban is. Mindenkihez volt egy egy kedves szava. Érthetetlen, miért dobta el az életét." - Mondta a szomszéd elcsukló hangon. - Vajon hány ember fogja még a halált választani ebben a kilátástalan országban? Rendkívül elszomorító, és tehetetlen az ember..Senki nem segít, és csak bele rúgnak egyet abba, aki a földön van. Forrás

AKTUÁLIS:

Főoldal