Elesett a MÁV! Megbénult a közlekedés az országban! Aki vonattal akart menni bárhova is, az tájékozódon! - RÉSZLETEK ITT:


Elesett a MÁV! Több vonat közlekedését, menetidejét befolyásolja a győri fővonalon a havas időjárás – közölte a Mávinform vasárnap az MTI-vel. Állnak a vonatok a hó miatt több vasútvonalon is.
A Dunántúlon, Almásfüzitő térségében, Komárom és Tatabánya, valamint Budaörs és Szárliget között az intenzív havazás váltóállítási gondokat okoz. Emiatt Budapest-Kelenföld és Komárom vonalszakaszon a vonatok előreláthatólag 15-30, esetenként 45 perc késéssel közlekednek – írja a 24.hu. A Mávinform tájékoztatása szerint több helyen pótlóbuszok szállítják az utasokat. Komárom–Tatabánya állomások között vonatpótló busszal lehet csak utazni.
Almásfüzitő és Neszmély között az utasokat a teljes útvonalon pótlóbuszok szállítják. A busz Dunaalmás, Várhegyalja, Piszke, Nyergesújfalu felső, Tát esetében a Volánbusz megállóhelyeken áll meg, Dorogon a vasútállomásnál áll meg, azonban Esztergom-Kertvárost nem érinti. A lajosmizsei vonalon is hosszabb az eljutási idő. A gyáli állomáson meghibásodott a biztosítóberendezés, ezért Gyál és Ócsa között nem közlekedhetnek a vonatok. Forrás

AKTUÁLIS:

Főoldal