Hatalmas szomorúság! Összetörtek, akik szerették! Borzalmas hírt közölt a közismert magyar séf orvosa


Az MR felvételen látszott hogy óriási a baj! Rácz Jenő közösségi oldalán közölte követőivel, hogy komoly sérüléseket állapítottak meg nála az orvosok, melyeket a Sztárbox vasárnapi döntőjében szerzett a Molnár Áron elleni küzdelem közben. „Most jöttem ki nemrég a kórházból”..
Kezdte bejegyzését Rácz Jenő séf az Instagramon, melyben elárulta, hogy vasárnap részt vett egy MR-, CT-, szemészeti és fül-orr-gége vizsgálaton. Mint kiderült, a séfnek eltört az arccsontja és az egyik szem alatti ideg is leszakadt a helyéről. „A meccs napja sajnos nem volt életem legszerencsésebb napja, mert az első ütés, amit bekaptam, az elég gyorsan eldöntötte a dolgok kimenetelét. A jobb oldali szemem látása pár másodpercre elment, aztán szép lassan vibrálva visszajött”.
_ Idézte fel Rácz Jenő. Hogy műteni kell-e Jenő szemét, az elmondása szerint holnap derül ki. Azért viszont hálás vagyok, hogy az edzőm bedobta azt a bizonyos törölközőt. Megmentett egy nagyon nagy sérüléstől – írta bejegyzésében a sztárséf, hozzátéve: Hogy a sérülésekért nem hibáztat senkit, mivel egy bokszmérkőzésen az ilyesmi benne van a „pakliban”.

AKTUÁLIS:

Főoldal