Döbbenetes meglepetés! Ő NYERTE a Farm VIP műsorát! Hatalmas a felháborodás, sokak szerint csalás történt. - Ön mit gondol, megérdemelte?


Szabó Simon nyerte a Farm VIP-t, de félreteszi a 14 milliós fődíjat: “Szabadúszó színészként mindig kérdéses, hogy pár hónap múlva milyen és mennyi munkám lesz”Minden fájdalma és feszültség ellenére a végsőkig kitartott Szabó Simon a TV2 Farm VIP című műsorában. Mindez pedig meg is térült, hiszen ő lett a végső győzte, aki hazavihette a 14 millió forintos fődíjat. A színész nyereményét félretette nehezebb időkre, hiszen szabadúszó színészként dolgozik, és úgy véli, előfordulhat olyan időszak, amikor jól jön, ha van mihez nyúlnia.
A műsor során talán Simon volt az a játékos, akinek a legtöbb nehézséggel kellett megküzdenie. Derékfájdalmai miatt a több alkalommal is csak nehezebben tudott helytállni a feladatokban. Simon Laky Zsuzsi modellel vívta a Farm VIP döntőjét. – Alapból rossz a derekam, folyamatosan gyógytornáznom kell, de a farmon a nap végére nagyon elfáradtam, és nem voltak adottak a megfelelő eszközök a gyakorlataimhoz sem, ennek pedig éreztem is következményeit. Végig küszködtem a derekammal, és fájdalomcsillapítók nélkül csináltam végig a műsort. Legfeljebb Kótai Misi vagy Rippel Feri rángatott meg néha – mesélte a Blikknek Simon, aki bevallotta, már korábban is megkeresték a műsor készítői, de pont a dereka miatt nem merte vállalni a Farm VIP kihívásait. Most viszont készült rá, úgy érezte, edzetten vág neki a kalandnak, ám így is akadtak nehézségei. Így is sikeres volt és megnyerte a Farm VIP 4-et. – Végig lépésről-lépésre haladtam és úgy voltam vele, ha valaki itt elvérezhet, az biztosan én leszek. Voltak nálam sokkal ügyesebb és jobb fizikumú emberek. Aztán valahogy mégis mindig sikerült az elsők között végeznem. Kishitű pasi vagyok, de most több önbizalmam lett – jelentette ki a színművész. – Egészen a döntőig nem gondoltam volna, hogy nyerhetek, ott viszont már az volt előttem, hogy nincs más opció. A dicsőség mellett 14 millió forint is járt a nyereménnyel, amit Simon nehezebb időkre tett félre. – Nem kellett sokat gondolkodnom, hogy mire költsem. Szabadúszó színészként mindig kérdéses, hogy pár hónap múlva mennyi munkám lesz. Voltak már emiatt problémáim, de Isten és a sors keze mindig megsegített. Kétgyermekes édesapaként viszont jól jön, ha ilyen helyzetekben van mihez nyúlnom – hangsúlyozta a színész, aki pontosan emiatt igyekszik mindenre felkészülni. – 16 éves koromtól kezdve a színészkedés mellett mindig volt „B” tervem. Nekem nem büdös a munka, soha nem voltam az a típus, aki ilyen helyzetben otthon ül és kesereg. Voltam korábban kidobó, fesztiválokon színpadmester vagy produkciók rendezője. Jelenleg egy régi barátommal közösen filmgyártó cégünk van, és egy vendégházat is üzemeltetünk a Mátrában. Muszáj több lábon állni! Simon fia is kacérkodott egy időben a színészettel, többek között a Nagykarácsony című filmben is szerepelt. Az utóbbi időben viszont inkább a zene és a sport érdekli, és ennek édesapja kifejezetten örül. – Úgy tűnik, Igornál ez inkább egy fellángolás volt – mondta Szabó Simon. – Most nincs annyira rákattanva a színészkedésre, lefoglalja a sport és a zenekara, aminek én nagyon örülök. Valljuk be, a színészet elég bizonytalan pálya, amit nem kívánok a gyermekeimnek. Nekem isteni szerencse, hogy előtérben vagyok, de több ezer olyan tehetséges színész van az országban, akikről még csak nem is tudunk. Forrás

AKTUÁLIS:

Főoldal