Demjén Ferenc megtörte a csendet: Mindenkit mélyen ledöbbentett mostani bejelentésével. - Ilyen állapotban van most:


Minden kiderült. Demjén Ferenc, a magyar zenei színtér legendás alakja, ismét a reflektorfénybe lépett, hogy megossza élete állapotával kapcsolatos döbbenetes részleteket. A 77 éves rockikon úgy érzi, mintha az idő csak rajta nem hagyott volna nyomot, és a közelmúltban tett kijelentéseivel ráirányította a figyelmet arra, hogy még mindig milyen erővel és lendülettel bír.
“Kevesen mondhatják el, hogy 77 évesen jobb állapotban vannak, mint 72 évesen” – vallotta be a művész, aki ezzel a megjegyzésével nem csak a saját jó egészségi állapotáról árulkodik, hanem arról is, hogy nem szándékozik lassítani. A zenész tehát nem csak a múltjára büszke, hanem a jelenét is örömmel éli meg. A közönség szeretete a fő mozgatórugója, és ez az energia láthatóan kitartja a színpadon és az élet minden területén. Demjén Ferenc a Budapest Arénában már hagyománnyá vált év végi koncertjéről mesélt, amelyet 1991 óta szinte évente megrendez. Az események néhány éven kívül, például a Budapest Sportcsarnok leégése után, szinte mindig részei voltak az évzáró ünneplésnek. “Az Aréna koncertek mindig különlegesek számomra.
Szeretem, és úgy tűnik, a közönség is szereti ezeket az év végi bulikat” – árulta el az RTL-nek adott interjújában. A zenész hozzátette, hogy az ilyen alkalmakon való fellépés mellett szabadidejét nagy birtokán tölti, ahol feltöltődik és pihen. Demjén Ferenc nem csak a karrierjében, hanem magánéletében is elégedett. A feleségével és a producerének családjával közös vacsorázások számára az egyik kedvelt időtöltés Pesten. Bár még nincsenek konkrét tervek a közelgő ünnepekre, hiszen két karácsonyi bejátszó koncertjük is lesz a próbák után – egy Veszprémben és egy Szegeden. Demjén Ferenc tehát nemcsak a színpadon, hanem a magánéletében is sugározza az életörömöt és a pozitív energiát. A rajongók pedig alig várhatják, hogy december 30-án ismét átélhessék a legendás előadójuk fergeteges koncertjét a Budapest Arénában.

AKTUÁLIS:

Főoldal