Brutális időjárás! EZ nem külföld! EZ ITT most Magyarország! ÁRVÍZ pusztított EBBEN a vármegyében! A hatalmas víztömeg sajnos egy kisfiút is..


Brutális időjárás! EZ nem külföld! EZ ITT most Magyarország! ÁRVÍZ pusztított EBBEN a vármegyében: Másodfokú árvízvédelmi készültségi szint mellett tetőzhet a Duna a fővárosban. Tovább emelkedett a Duna vízszintje Budapesten, reggelre elöntötte a rakpartokat a víz.
Ugyanakkor a szakemberek szerint a vízszint még kissé emelkedni fog a szerdai nap folyamán, és várhatóan szerda éjjel, csütörtök reggel 700 cm körüli vízállással tetőzhet majd a Duna a fővárosban, ami már elérheti a másodfokú árvízvédelmi készültségi szintet - ahogy az az Országos Vízjelző Szolgálat vízállás-előrejelzés térképén is látható. Egy biztos, mind a budai, mind a pesti alsó rakpartot lezárták az árvíz miatt. A gyalogosok, főleg a külföldi turisták persze kifejezetten örülnek ennek, hiszen most sétányként tudják használni a helyet. A rendőrség azonban mindenkit arra kér, hogy most már gyalosoan se menjenek le az alsó rakpartra az emberek, mert veszélyes lehet.

AKTUÁLIS:

Főoldal