BOTRÁNY! Tóth Gabit úgy kiosztották, mint még soha senki! Nem akárki osztotta ki élő adásban az énekesnőt! - ITT a videó róla:


Tóth Gabinak beszóltak: “TE tiltottál le négy éve” “Belesétálsz tátott szájjal abba az erdőbe”. Nem akárki osztotta ki élő adásban az énekesnőt! Tóth Andi sztárvendégként szerepelt a Sztárban Sztár leszek! színpadán vasárnap: Tina Turnerként énekelt Karapancsev Kristóf oldalán.
Produkciójukat követően Tóth Gabi is szót kért a zsűriben, hogy méltassa kolléganőjét. Neked színpadon a helyed: Te egy olyan ritka kincs vagy, akit még mindig szeretek, csak le vagyok tiltva nálad mindenhol, aztán nem tudom elmondani neked… A történetben ekkor jött a csavar Tóth Anditól: Te tiltottál le, Gabi… négy éve pont. A nagy nevetéseket Majka törte meg, Tóth Gabihoz szólva: Belesétálsz tátott szájjal abba az erdőbe… -jegyezte meg, ami szemmel láthatóan Tóth Gabinak nagyon nem tetszett. A jelenetből is látszik, hogy Tóth Gabi sokak szerint ot hazudik ahol tud.
Az évekkel ezelőtti balhénál ugyanis tényleg úgy történt, hogy Gabi kezdte el kibeszélni egyes zárt facebook csoportokban Tóth Gabit. Aztán amikor ez kiderült és Tóth Andi kérdőre vonta, Tóth Gabi egyszerűen letiltotta. Ennyit a nagy keresztény ősanya “hitelességéről”.

AKTUÁLIS:

Főoldal