BOTRÁNY! Hihetetlen mit csinált Tóth Gabi, miután megtudta, hogy Mikes Anna és Krausz Gábor nyert.. Ez azért nagyon durva! - ITT a kiszivárgott videó:


Mikes Annával folytathatja az életét, Tóth Gabi „idegbe” van. Véget ért a Dancing with the Stars 4. évada. Stohl András és Lékai-Kiss Ramóna kihirdette a 4. évad győztes párosát. Hihetetlen, de végül tényleg Krausz Gábor és Mikes Anna nyert. Ezzel sokak szerint azonban nem csak a versenyt nyerték meg, hanem a társadalom, az ország szimpátiáját.
Ez volt az első alkalom, hogy a táncosműsor magyar változatában férfi lett a győztes. A nézői szavazatok alapján a Dancing with the Stars 4. évadának győztese: Krausz Gábor és Mikes Anna. A szimpátia pedig egyértelműen részben annak is szólt, hogy milliók, de legalábbis százezrek drukkoltak nekik, hogy a való életben is partnerei legyenek egymásnak, azaz összejöjjenek. A Tóth Gabival való válása után a felszarvazott férjnek rengetegen szurkoltak. Mondhatni a nyilvánosság érthető okokból inkább melléjük állt a csalfa feleséggel szemben. Krausz Gábor ugyanis nehéz hónapokat élt meg, hiszné a családi házból is „kitette” az énekesnő, melynek szobáit még a válás előtti hetekben ő maga festette ki.
Rengeteg olyan vélemény és pletyka kering a nyilvánosságban, miszerint Tóth Gabi maga is érzi, hogy nem járt jól ezzel a válással. Már csak azért sem, mert mint említettük, az ország nagy része inkább a sztár séffel szimpatizál, aki egy interjúban elmondta, hogy már Mikes Annának főz finomakat. Ezzel pedig burkoltan volt feleségének is üzent – állítják. Szerintetek is megérdemelte Krausz Gábor, hogy révbe érjen?

AKTUÁLIS:

Főoldal