Botrány a Farm VIP-ben! Az év talán legmegalázóbb dolgát művelte Rippel Feri.. ILYEN NINCS! Hatalmas a felháborodás miatta. Ön mit gondol? - ITT a felvétel róla:


A Farm VIP legutóbbi farmgyűlése rengeteg izgalmat és nehéz választást hozott, ahol Dorinára és Rippel Ferire szavaztak ki egyenlő számban a többi játékosok. Végül Alf, aki mentes volt a kieséstől, döntött kettejük sorsáról, és a csapat javára a gyengébbnek tartott Dorinát választotta, akit Rippel Feri púposnak csúfolt, hogy párbajozzon.
Rippel Feri úgy nyilatkozott: ez olyan játék, ahol erőre van szükség egy versenyzőnél. Többször felkínáltam, hogy eddzünk, fejlesszük magunkat, legalább a púpot vegyük ki hátból, mert púpos háttal biztosan nem fogsz tudni továbbhaladni. Görnyedten nem lehet erőt kifejteni, és az, hogy a játékokat a felénél abbahagyod, sajnos egyelőre olyan hiányosságod, amit pótolni kell. Hogy kit hívjon párbajra, azt végül Szabó Simonnal beszélte meg, de azért Rippel megjegyzésének szentelt néhány szót: Ne haragudj, azért, mert nincs kihúzva a hátam… engem ne alázzanak meg! Komolyan mondom… mert púpos a hátam? Ez az óvodában volt, mikor a gyerekek megszólaltak, hogy te duci vagy.
52 éves ember ilyennel takarózik? Undorító. Talán az sem véletlen, hogy Paprika Dorina úgy nyilatkozott a Story magazinnak nemrég, Rippelben csalódott a legnagyobbat. Sajnálom, hogy ilyen nagy embereknek, meglett koruk ellenére, még mindig csak a dollárjel villog a szemében. Ugyanakkor hálás vagyok, hogy 18 évesen ekkorát küzdhettem. Megtanultam, hogy a felnőttek világában nem számít a két szép szemed, a tiszta szíved. Paprika Dorina kiakadt teljesen, undorítónak nevezte egyenesen Rippel Feri indoklását. Szabó Simon próbálta lenyugtatni.

AKTUÁLIS:

Főoldal