Borzalmas tragédia történt MA ESTE Újbudán! Hatalmas erőkkel vonultak ki a rendőrök - RÉSZLETEK:


Életveszélyes sérülésekkel szállították kórházba egy férfit, akit megkéseltek vasárnap délután Újbudán. A Ripost információi szerint a szörnyű támadás az egyik lakásban történt, így a támadó és az áldozat ismerhette egymást. Épp a dohányboltban vásároltam, amikor megláttam a sok rendőrt! Kinéztem a boltból és láttam a villogó rendőrautókat.
Én nem itt lakom, csak erre volt dolgom, így nekem fogalmam sem volt, hogy mi történhetett – mondta a lapnak R. László, aki azt is elárulta, hogy a bűncselekmény ez egy körgangos épületben volt és annak egy földszinti lakását vették körbe a rendőrök. Itt nagyon sok lakásban laknak, így nem ismerünk mindenkit!
Én úgy tudom, hogy két férfi veszett össze valamin, majd az egyik felkapott egy kést és szíven szúrta vele a társát. Biztos, hogy ismerhették egymást, mert lakáson belül történt. Nem tudom, hogy életben maradt-e… Hihetetlen, hogy ilyen nálunk is megtörténik… – fogalmazott egy, a házban élő asszony. A portál úgy tudja, az Országos Mentőszolgálat életveszélyes állapotban szállította kórházba a férfit. Forrás

AKTUÁLIS:

Főoldal