Bochkor kitálalt: Fiatal szépség rabolta el a 60 éves rádiós szívét! A rajongók szerint sokkal szebb mint Andi valaha volt - Mutatjuk a fotót:


Bochkor Gábor, aki már majdnem 60 éves, mindig is a nők bálványa volt, és sok magyar hírességgel volt rövidebb-hosszabb viszonya – gondoljunk csak Molnár Anikóra, Dobó Katára, Osvárt Andreára, vagy Várkonyi Andreára. A csinos műsorvezetőt nagyon megérintette az utolsó szakítása, ezért bár még mindig vannak női kalandjai, próbálja azokat eltitkolni. Ezért is volt annyira meglepő, amit Gábor nemrég kijelentett:
A Bochkor Show vendége az Aranyélet című sorozat sztárja, Anger Zsolt volt, aki arról panaszkodott, hogy már a mesefilmek sem olyan jók, mint régen, és hogy sok népszerű mesében vannak gyengébben megalkotott vagy szinkronizált figurák. A házigazda erre azonnal rávágta, hogy ki az ő személyes „ellensége” a mesefilm karakterek közül. „Én el is mondom, hogy melyiket, a Pocahontasban a John Smith, az nagyon béna volt. Bezzeg a Pocahontas, na ő tök szexi volt! Ő az egyetlen rajzfilmfigura, akivel lefeküdnék!” - fejtette ki Bocsi.

AKTUÁLIS:

Főoldal