1 perce érkezett! Galambos Lajos ügyvédje erősítette meg a megdöbbentő hírt! A családja azonnal a börtönbe sietett. EZ képtelenség:


Lagzi Lajcsival olyan történt a börtönben, aminek sosem akarta kitenni a családját. Szerettei meglátogatták a zenészt Galambos Lajos börtönbe vonulása napjától kezdve a betegszobán van, az állapota így sem javul, sőt, az étkezési nehézségei még fokozódtak is, mára már alig bír enni – idézi a Blikk Rúzs a Kiskegyedet. Galambos ügyvédje, Csontos Zsolt azt mondta, mindent megtett, hogy legalább az ünnepekre hazaengedjék ügyfelét, de kérését elutasították.
A lap úgy értesült, családja nem várt tovább, és meglátogatták a betegeskedő zenészt – pedig Galambos korábban többször elmondta, hogy családjával csak telefonon tartja a kapcsolatot, mert nem akarja, hogy így lássák. Szerinte az lelkileg sokkal jobban megviselné őt és annak a hosszas tortúrának sem szerette volna kitenni a szeretteit, ami a börtönbe való be- és kilépéskor kötelező. Ám három gyermeke most mégis bement hozzá, és azt hallani, hogy volt felesége is meglátogatta. Forrás

AKTUÁLIS:

Főoldal