❗S.O.S❗ Most érkezett! EZT az újszülött kislányt találtak a babamentő inkubátorban ma este. Örökbefogadókat keresnek


Szívszorító! Ő az az tüneményes újszülött, akit ma este hagytak szülei Ennek a magyar kórháznak a bejáratánál – Egy levelet is hagytak a gyermek mellett! Ezért mondtak le róla: Vasárnap a késő esti órákban a kórház dolgozói az intézmény Sürgősségi Osztályának bejáratánál elhelyezett inkubátorban egy újszülöttet találtak. A sürgősségi osztály bejáratánál, ebben az inkubátorban hagyták az újszülöttet. Azonnal gondozásba vették a babát, és az Újszülött Osztályra vitték.
Az első vizsgálatok alapján kiderült, hogy a kislány egészséges, de a babát még az osztályon tartják további megfigyelés alatt. A Hajnal Györgyi nevet javasolták a kicsinek a kórház dolgozói. A kislány 47 cm-rel született, 2480 grammal. A Kórház főigazgatója köszönetét fejezte ki a hajnalban dolgozó kollégáknak. Elmondta, egy ilyen esemény, amikor valaki lemond egy gyermekről, nagyon szomorú, azonban megnyugtató a tudat, hogy mostantól vigyáznak rá és megfelelő ellátásban részesül. A jogszabályok szerint eljárva ilyenkor mindig értesíteni kell a gyámhatóságot az esetről, egyelőre pedig a kórház dolgozóinak szakértelme nyújt számára biztonságot.
A szülők egy levelet is hagytak a gyermek mellett, melyben azt írták, hogy rossz anyagi körülményeik miatt kell lemondaniuk gyermekükről. Nagyon nehezen napról-napra élnek és nem akarják, hogy kislányuknak is nélkülöznie kelljen. Sokszor még saját maguknak sem tudják megteremteni a napi betevő falatot! Bíznak benne, hogy egy olyan szerető családhoz fog kerülni, akik olyan körülmények között tudják majd felnevelni, amilyet megérdemel! Nagyon szomorú, hogy a mai világban ezért kell lemondania egy édesanyának gyermekéről, mert nem tudná őt etetni! Forrás

AKTUÁLIS:

Főoldal