❗S.O.S❗ HALÁLOS baleset! Ma meghalt a kisfiam!


HALÁLOS baleset! Meghalt a fiam! Az egyetlen kisfiam volt! – ezt mondta sokkos állapotban, zokogva az anya, aki megrendülten, összetörve beszélt arról, nem tudja, mi történhetett, hova mehetett a fia. Egy férfi neve mellőzésével arról beszélt, hogy ma délelőtt a párjával együtt találkoztak a fiatalemberrel, aki holnap ment volna vissza Németországba.
Megtudtuk azt is, egyedüli gyerek volt, a szüleivel lakott. Édesapja kamionsofőr, aki éppen külföldön tartózkodik. A helyszínen megfeszített munkát végeztek az ajkai tűzoltók, ők vették ki az elhunytat a roncsból, segítettek kivontatni az árokból az autót, majd a kerekeire állították. Nagy Judit megyei rendőrségi szóvivő a helyszínen elmondta, a 28 éves noszlopi fiatalember Devecser irányába közlekedett Alfa Romeo típusú személygépkocsijával, amikor egy kanyarban elvesztette uralmát a jármű felett, többször megpördült egy egyenes szakaszon, majd az autó a tetejére borulva az árokban állt meg, a kanyartól mintegy 200 méterre.
Halálos közlekedési baleset Devecsernél: A baleset körülményeit az Ajkai Rendőrkapitányság vizsgálja. A szóvivő arról is beszélt, hogy a sofőr be volt kötve, azonban felmerült a gyorshajtás gyanúja. Az utat lezárták, jelenleg is a közutas jármű végzi a takarítását. UPDATE:13.41: A teljes útzárat feloldották. Úgy tudjuk a fiatalember az édesapja kocsiját vezette és nem volt jogosítványa.

AKTUÁLIS:

Főoldal