❗S.O.S❗ NAGY BAJ történt! Minden ügyfelét figyelmezteti az MVM! Ha az elmúlt hetekben kapott számlát azonnal ellenőrizze a következőket rajta! EZÉRT:


Az MVM Next Energiakereskedelmi Zrt. ügyfelei az utóbbi időszakban ismét adathalász csalók által küldött hamis számlaértesítőket kaptak – hívta fel a figyelmet az állami energiacég az MTI-hez pénteken eljuttatott közleményében. A csalók különböző, jellemzően nem magyar e-mail címekről küldik ki az adathalász levelet, amelyben az adatok gyakran nem pontosak, a számla összege jellemzően nem felel meg a fogyasztás alapján várt értéknek. A közlemény hangsúlyozza: az MVM Next számlaértesítői kizárólag az ugyfelszolgalat@online.mvmnext.hu, a noreply@mvmnext.hu vagy az onlineugyfelszolgalat@mvmee.hu feladói címekről érkezhetnek a fogyasztóhoz.
Hozzátették: az MVM Next által kibocsátott elektronikus számlákon vagy számlaértesítőkön minden esetben szerepel az ügyfél MVM Nextnél vezetett folyószámlájának száma, a számla száma, illetve az átutaláshoz szükséges adatok. A közlemény emlékeztet arra is, hogy az MVM Next online ügyfélszolgálati honlapján sosem kérik az ügyfelek bankkártya adatait.A társaság az ügyfelek tájékoztatása érdekében https://www.mvmnext.hu/adathalaszat címen tájékoztató oldalt hozott létre. Forrás

AKTUÁLIS:

Főoldal