Robbant a hír! Krausz Gábor egy romantikus ebéd közben tette fel a nagy kérdést Mikes Annának..! A válasz pedig... Tóth Gabi őrjöng!


Ez kemény! Ezt nem láttuk jönni! A TV2 stábja szeptember elején jelentette be, mely hírességek húznak tánccipőt a Dancing with the Stars új évadában. Krausz Gábor és Mikes Anna is a műsor kapcsán ismerkedtek meg, a táncosnő pedig nemrég az Instagram-oldalán mutatta meg az első közös fotót, amit a séffel készített. Ez volt az első találkozásunk, az első képünk. Emlékszel?
Ott kérdeztem meg tőled, hogy készen állsz-e mindarra, ami jön? – írta Mikes a szelfi mellett. Amit Krausz néhány egy szemét forgató hangulatjellel nyugtázott a kommentszekcióban. Sokak véleménye szerint Tóth Gabi nem tett még teljesen túl a dolgokon és valójában őrjöng, hogy Krauszékat jobban szereti a köznyiévánosság, mint őt és új párját, Papp Mátét. Ebben részben van igazság. Ráadásul ezen az sem sokat segít, hogy Tóth Gabi minden nap hallat magáról valamiféle kisebb-nagyobb botránnyal. Ti mit gondoltok? Valóban így lenne? Gabi még mindig féltékeny? Forrás

AKTUÁLIS:

Főoldal