Ritkán posztolok, de amit tegnap ez a rendőr tett az idős édesapámmal, az szóért kiált!!! Még most is levagyok döbbenve a történtektől! - ILYEN LÉTEZIK?!


A megszokottnál hidegebb időjárás miatt fokozottan odafigyelünk a tanyákon, külterületen élők biztonságára. A járőrök ellenőrzik, hogy van-e elég felhasogatott tüzelő, füstöl-e a kémény. A Kiskőrösi Rendőrkapitányság munkatársai November 10-én a kora délutáni órákban a tanyavilágot ellenőrizték. Azt tapasztalták, hogy egy egyedül élő, idős asszony udvarán vágatlanul áll a tűzifa. Az egyenruhások felajánlva segítségüket hasogattak tüzelőnek valót és azt bekészítették a házba.
A Szolnoki Rendőrkapitányság illetékességi területéhez tartozó Besenyszög körzeti megbízottja, Tímári Csaba főtörzszászlós és Scheidt Winfried őrmester, továbbá Táncos Anita őrnagy, a rendőrkapitányság bűnmegelőzési és értékelő alosztályának munkatársa egy Besenyszögön élő lakoshoz kopogtattak be november 10-én a délutáni órákban. A férfi lakóházában csőtörés miatt nincs vízszolgáltatás, ezért ásványvizet vittek. Ellenőrizték, hogy működik-e a fűtés. Szerencsére mindent rendben találtak. A szolnoki rendőrök valamennyi településen visszatérően ellenőrzik az egyedül élő idős embereket illetve családokat. Amennyiben lakókörnyezetében valaki segítségre szorul, hívja a 112-es központi segélyhívó számot! Sajnos ritka, de ilyen is van... Osztani ér, lássák csak mások is! :)

AKTUÁLIS:

Főoldal